Wat is re-integratie in Utrecht?

Ben je langdurig ziek geweest en wil je weer stappen maken om te beginnen met werk? Dan ga je een begin maken met een re-integratieproces. Choice en Partners kan je helpen bij re-integratie in Utrecht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Re-integratie in Utrecht bij je huidige werkgever?

Door middel van persoonlijke begeleiding gaan we je helpen zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen na ziekte. Werkgever en werknemer moeten bij een re-integratieproces allebei ervoor zorgen dat er duurzaam werk wordt gevonden. Het kan zo zijn dat je bij je huidige werkgever niet een passende functie kunt vinden. Dit kan komen doordat je de werkdruk nog niet aan kunt of omdat je nog niet mobiel genoeg bent. Choice en Partners gaat dan voor je op zoek naar een andere weg naar werk!

Re-integratie bij een nieuwe werkgever?

Wil je zelf niet meer terug naar je huidige werkgever? Dan ga je samen met je vaste coach kijken naar een nieuwe werkgever en een passende baan. Naast het coachen van re-integratie hebben we ook ruime ervaring met loopbaan advies. We gaan samen met je kijken naar je persoonlijke ontwikkeling en naar onbenutte mogelijkheden voor een andere richting in je loopbaan. Hierdoor kunnen we je zo snel mogelijk aan een nieuwe weg naar werk helpen.

Re-integratie bij Choice en Partners

Wil je meer weten over ons re-integratietraject in Utrecht? Neem dan contact met ons op. We kunnen je helpen bij re-integratie eerste spoor, re-integratie tweede spoor en re-integratie derde spoor. We helpen werkgevers en werknemers op het gebied van re-integratie. Samen met jou gaan we onderzoeken welk passend werk op dit moment goed bij je wensen aansluit en hoe jij zo snel mogelijk aan betaald werk en een nieuwe baan komt. Laat ons je re-integratie leiden en start jouw re-integratieproces in de regio Utrecht bij Choice en Partners!

Bij Choice en Partners kan je ook terecht voor Loopbaan advies in Utrecht en Outplacement in Utrecht.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs