Re-integratie in Eindhoven

Ben jij klaar om het re-integratieproces te beginnen in regio Eindhoven? Choice en Partners helpt jou bij een re-integratietraject opstellen waardoor jij weer vol vertrouwens kunt werken. Dit kan zijn bij je huidige functie of misschien is een nieuwe baan voor jou een beter idee. Neem vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Re-integratie bij je huidige werkgever

Voor veel mensen is het lastig om weer te beginnen met werken. Door middel van onze professionele ondersteuning, jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht kunnen we met jou een plan samenstellen voor duurzaam werk. Dit kan bestaan uit beter passend werk bij je huidige werkgever of misschien een andere indeling van je werkzaamheden. We weten dat langdurig zieke werknemers herintreden lastig vinden en vaak niet direct fulltime aan de slag kunnen. Dit is het geval bij mensen die parttime werken maar ook bij fultime werkende hoogopgeleide professionals. Ga met Choice en Partners aan de slag voor een re-integratie in de regio Eindhoven!

Re-integratie bij een nieuwe werkgever

Soms is het niet mogelijk om bij je huidige werkgever terug te keren in de functie die voor jou het beste is. Met het advies van je vaste re-integratiecoach van Choice en Partners ga jij op zoek naar een passende functie in Eindhoven. We kijken naar je talenten, kennis en je verlangens. Op basis hiervan gaan we kijken naar de mogelijkheden voor re-integratie bij andere werkgevers.

Re-integratie Eindhoven bij Choice en Partners

Langdurig ziek geweest? Bij Choice en Partners helpen we bij re-integratie eerste spoor en re-integratie tweede spoor. Zet nu de nieuwe stap naar duurzaam werk. Ga met onze coaches zitten en ontvang persoonlijk en gericht loopbaanadvies. Neem direct contact met ons op voor informatie of een kennismakingsgesprek.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs