Re-integratie in Amersfoort

Ben jij na afwezigheid door ziekte weer klaar om aan de slag te gaan? Re-integratie is voor veel mensen een lastig proces. Met een vaste coach van Choice en Partners doorloop je je re-integratie in Amersfoort op een professionele manier. We kijken naar jouw gezondheid en behoeften en op basis hiervan gaan we op zoek naar de beste manier van re-integratie. Bij ons kun je terecht voor re-integratie eerste spoor en re-integratie tweede spoor, allemaal volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Re-integratie bij je huidige werkgever

Professionele begeleiding in Amersfoort zorgt ervoor dat je met een op maat gemaakt plan van aanpak gaat re-integreren. We kijken naar wat je op dit moment aankan en waar je naartoe wilt groeien. Soms lukt het om terug te keren je in huidige functie. Ook komt het voor dat er een passende andere functie door je huidige werkgever wordt aangeboden. Hierdoor creëer je duurzame inzetbaarheid en dat helpt je om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan.

Re-integratie bij een andere werkgever

Het kan voorkomen dat het beter is voor je gezondheid om te proberen om ander werk te vinden bij een andere werkgegever . Misschien past je oude functie niet meer bij je of wil je gewoon totaal iets anders met je leven. Met de re-integratiebegeleleiding op maat van de coaches in Amersfoort gaan we kijken naar jouw mogelijkheden. We kijken naar je kennis, ervaring en talenten en houden rekening met je gezondheid. Op basis hiervan ga je op zoek naar een nieuwe baan die in deze omstandigheden bij je past. Dit heet ook wel re-integratie 2e spoor!

Re-integratie Amersfoort bij Choice en Partners

Langdurig ziek geweest in de regio Amersfoort? Choice en Partners helpt je graag met persoonlijke begeleiding tijdens jouw re-integratie traject in Amersfoort. Onze consultants werken altijd één op één. Bij onze reintegratiebegeleiding dienen we de belangen van werknemers zowel als werkgevers. Door onze persoonlijke begeleiding op maat zorgen we voor goede begeleiding naar passend werk en houden we ons aan de eisen die de Wet Verbetering Poortwachter stelt. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

Ellen Hoekwater
Loopbaan/Re-integratiecoach, directeur
Minke Huisman
Loopbaan/Re-integratiecoach, directeur
Hanneke van Renterghem
Loopbaan/Re-integratiecoach, directeur
Huub Quintus
Loopbaan/Re-integratiecoach
Remco Welter
Loopbaan/Re-integratiecoach