Ontslagen, wat nu?

Een ontslag is een ingrijpende gebeurtenis. Bij een ontslag na een dienstverband van twee jaar of langer, heb je recht op een transitievergoeding. Deze kun je gebruiken bij outplacement. Het is bij een outplacementtraject aan te raden om de hulp van een adviseur in te schakelen.Bij outplacement in Utrecht stellen onze adviseurs een op maat gemaakt carrièreplan op. Met dit carrièreplan leer je om te gaan met het verlies van je baan. Daarnaast ga je kijken naar nieuwe mogelijkheden binnen je beroep.

Na ontslag een nieuwe baan zoeken in Utrecht?

Als je ontslagen bent, is solliciteren lang niet zo makkelijk als het lijkt. Misschien ben je boos op je werkgever, heb je het ontslag nog niet verwerkt of weet je niet wat je wilt. Het vinden van een baan die echt bij je past, lukt daarnaast ook niet in één dag. Ben je op zoek naar een outplacementbureau in Utrecht? De outplacement coaches van Choice bieden persoonlijke ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan in Utrecht op basis van jouw personal branding. De outplacement coaches van Choice hebben de juiste certificaten, zoals NOLOC en CMI en daarnaast jarenlang ervaring.

Krijg ik ook een sollicitatietraining in Utrecht?

Heb je een vacature gevonden die bij jou past? Dan is een sollicitatiestrategie de vervolgstap en hier kunnen onze adviseurs je bij helpen. Hierdoor heb je een sollicitatiestrategie die bij je past. Ben je onzeker voor een sollicitatiegesprek voor een nieuwe baan? Als het om solliciteren gaat is de eerste indruk die je maakt vaak bepalend. Tijdens de sollicitatietraining kijken we daarom naar de manier waarop jij jezelf presenteert. Vanuit daar gaan we kijken hoe je je het beste kunt voorbereiden en welke vragen je kunt verwachten. Met de sollicitatietraining doe je ontzettend veel kennis op, die je in je verdere carrière kan benutten. Onze adviseurs uit Utrecht staan voor je klaar.

 

Choice kan je ook verder helpen met Loopbaanbegeleiding in Utrecht of Re-integratie in Utrecht.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs