Op zoek naar professionele loopbaanbegeleiding in Rotterdam?

Ben je op zoek naar professionele loopbaanbegeleiding in Rotterdam? Ons kortlopende traject waarbij we je huidige baan analyseren en helpen met een nieuwe stap in jouw loopbaan. We kijken naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. Na persoonlijke gesprekken hebben we inzicht in wie jij als persoon bent en wat er goed bij jou past. Een passende baan zoeken is hierna dan ook een gefundeerde keuze waarbij we kijken naar je kwaliteiten en talenten.

Hoe werkt Loopbaanadvies in Rotterdam?

Heb je het gevoel dat je meer kan of ben je geïnteresseerd in een andere loopbaan in Rotterdam? Dit kan een reden zijn voor een carrièreswitch. Onze loopbaanbegeleiding in Rotterdam bestaat uit een oriënterend gesprek waarin je persoonlijke competenties worden geformuleerd in een ontwikkelplan. Aan de hand van het ontwikkelplan stel je samen met je loopbaan coach in Groningen je toekomstige loopbaan op. Door onze persoonlijke begeleiding weet je hierdoor beter wat de juiste plek voor jou is in de maatschappij.

Persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam

Niet gelukkig met je werk, studie of huidige functie? Roep dan de hulp in van een loopbaancoach in Rotterdam. Een loopbaan coach kan je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Je kan bij ons terecht als op het moment zonder baan zit maar ook als je niet tevreden bent over je huidige baan. Het maken van een carrièreswitch is geen kleine stap. Zeker niet als dit betekent dat je je huidige functie, die zekerheid biedt, moet opzeggen. Met loopbaanadvies in Rotterdam word je gestimuleerd om de volgende stap in jouw carrière te zetten door middel persoonlijke ontwikkeling.
We gaan op zoek naar de beste loopbaan voor jou. Onze loopbaan coaches combineren je interesses, kwaliteiten en competenties. Na een uitgebreide persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek met aanvullende gesprekken kun je gefundeerde keuzes maken en de volgende stap maken. Onze loopbaancoaches in Rotterdam staan voor je klaar.

In Rotterdam bieden we naast Loopbaanbegeleiding ook Outplacement en Re-integratie aan.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs