Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding Nijmegen? Door middel van een kortlopend traject waarin we de voor- en tegens afwegen van verschillende loopbaan opties. We kijken daarbij naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. Hierna kijken we welke opties het beste bij jou passen. Zo neem je een gefundeerde beslissing.

Loopbaanadvies Nijmegen

Als jouw kwaliteiten en talenten niet worden benut in je huidige loopbaan kan dit een reden zijn voor een carrièreswitch. Samen met een loopbaan coach van Choice kun je tijdens een oriënterend gesprek je persoonlijke competenties formuleren. Op deze manier kun jij samen met onze loopbaancoach in beeld brengen wat de realistische, weloverwogen nieuwe stap in je carrière kan zijn. Vervolgens stel je samen met je loopbaan coach in Nijmegen je ontwikkelplan op en brengen we je toekomstige loopbaan in kaart.

Persoonlijke ontwikkeling in Nijmegen

Als je belemmeringen in je werk, functie of studie ervaart, is het een goed idee om een loopbaancoach in Nijmegen in te schakelen. Met loopbaancoaching Nijmegen kun je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. We helpen mensen die tijdelijk werkloos zijn, studenten maar ook mensen die ontevreden zijn over hun huidige functie. Het maken van een carrièreswitch is namelijk zeker geen makkelijke keuze. Met loopbaanadvies in Nijmegen krijg je de controle over je carrière weer terug en krijg je door middel van persoonlijke ontwikkeling het zetje in de juiste richting.
Dit traject is erop gericht om dé nieuwe baan te zoeken die het beste bij jou past. Welke competenties heb je en hoe kun je deze inzetten in je leven of loopbaan? Hoe kom je erachter welke carrière écht bij jou past? Choice helpt je met deze lastige keuzes met onder meer een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek en aanvullende gesprekken. Onze adviseurs uit de regio Nijmegen staan voor je klaar voor persoonlijk loopbaanadvies.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs