Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Amsterdam?

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding in Amsterdam? Met personal coaching van Choice volg je een kortlopend traject waarin we verschillende loopbaan opties tegen elkaar afwegen. We kijken hierbij uitvoerig naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. Door de juiste vragen te stellen, krijgen wij samen een goed beeld van wie jij bent en wat er bij je past. Hierna ben je beter in staat om, samen met ons, naar de verschillende loopbaan opties te kijken. Met deze nieuwe inzichten maak je een gefundeerde beslissing.

Hoe werkt loopbaanadvies in Amsterdam?

Al een aantal jaren werkzaam in een bedrijf maar niet tevreden met je huidige loopbaan in Amsterdam? Dit kan een goede reden zijn voor een carrièreswitch! Neem een loopbaancoach in Amsterdam in de arm om samen te sparren over je opties. De loopbaancoaches van Choice nemen tijdens een oriënterend onderzoek je persoonlijke en professionele ontwikkeling door. Hierdoor komen we snel tot de kern van je ontevredenheid. Dit wordt geformuleerd in het ontwikkelplan dat je samen met onze loopbaancoach in Amsterdam maakt. Met de nieuwe inzichten maak je vervolgens een weloverwogen volgende stap in je verdere loopbaan.

Persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam

Ontevreden met je loopbaan in Amsterdam, is je huidige studie geen goede keuze of wil je van branche switchen? Schakel dan de hulp in van Choice’s loopbaancoaches in Amsterdam. Je baan is immers een groot onderdeel van je dagelijks leven. Door middel van onze professionele loopbaancoaching ga je oplossingsgericht te werk. Je wordt geholpen bij het ontwikkelen en formuleren van je persoonlijke competenties. We helpen mensen in ieder stadium van hun loopbaan. Je kunt bij ons terecht als je zonder baan zit, maar ook als je je huidige functie niet meer interessant vindt. Zekerheid opzeggen om een nieuwe weg in te slaan wordt makkelijker met loopbaan coaching die je de goede richting opstuurt.

Met loopbaancoaching in Amsterdam, ga je op zoek naar de nieuwe functie die bij compleet bij jou past. Interesses, kwaliteiten en competenties worden bekeken waarna we precies weten wat jouw kansen zijn en wat je in je nieuwe baan wilt bereiken. Choice helpt je graag met een nieuwe stap in jouw loopbaan. We doen dit door middel van een uitgebreide persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek in combinatie met aanvullende persoonlijke gesprekken met een senior coach in Amsterdam. Onze loopbaancoaches in Amsterdam staan voor je klaar.

Voor loopbaan- en personal coaching ben je bij Choice aan het juiste adres. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons voorop. Naast loopbaancoaching, biedt Choice ook outplacement in Amsterdam en re-integratie in Amsterdam aan. Meer informatie over coaching bij Choice of direct een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek? Vul dan hiernaast je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs