Loopbaanbegeleiding Groningen

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding in Groningen? Ons kortlopende traject waarbij we je huidige baan analyseren en helpen met een nieuwe stap in jouw loopbaan. We wegen verschillende opties tegen elkaar af. Hierbij kijken we naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. Na persoonlijke gesprekken hebben we op een rijtje wie jij als persoon bent en wat er goed bij jou past. Een passende baan zoeken is hierna dan ook een gefundeerde keuze.

Loopbaanadvies Groningen

Heb je het gevoel dat je meer kan of ben je geïnteresseerd in een andere loopbaan in Utrecht? Dit kan een reden zijn voor een carrièreswitch. Onze loopbaanbegeleiding in Groningen bestaat uit een oriënterend gesprek waarin je persoonlijke competenties worden geformuleerd in een ontwikkelplan. De nieuwe fase in je carrière is hierdoor een realistische en weloverwogen keuze. Aan de hand van het ontwikkelplan stel je samen met je loopbaan coach in Groningen je toekomstige loopbaan op.

Persoonlijke ontwikkeling in Groningen

Ervaar je belemmeringen in je werk, studie of huidige functie? Roep dan de hulp in van een loopbaancoach in Groningen. Een loopbaan coach kan je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Je kan bij ons terecht als op het moment zonder baan zit maar ook als je niet tevreden bent over je huidige baan. Het maken van een carrièreswitch is geen kleine stap. Zeker niet als dit betekent dat je je huidige functie, die zekerheid biedt, moet opzeggen. Met loopbaanadvies in Groningen word je gestimuleerd om de volgende stap in jouw carrière te zetten door middel persoonlijke ontwikkeling.
We gaan op zoek naar de beste loopbaan voor jou. Onze loopbaan coaches combineren je interesses, kwaliteiten en competenties. Na een uitgebreide persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek met aanvullende gesprekken kun je gefundeerde keuzes maken en de volgende stap maken. Onze loopbaancoaches in Groningen staan voor je klaar.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs