Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding Eindhoven? Choice lost jouw keuzestress op met een kortlopend traject waarin we verschillende loopbaan opties tegen elkaar afwegen. Onze loopbaancoach in Eindhoven gaat samen met je kijken naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. We zetten hierbij alles op een rijtje en kijken kritisch of dit bij jou als persoon past. Zo neem je een realistische, weloverwogen keuze voor de nieuwe stap in jouw loopbaan.

Loopbaanadvies Eindhoven

Komen jouw kwaliteiten en talenten tot zijn recht bij je huidige loopbaan in Eindhoven? Als dat niet het geval is, kan dit een reden zijn voor een carrièreswitch. Samen met een loopbaan coach van Choice kun je tijdens een oriënterend gesprek je persoonlijke competenties formuleren in een ontwikkelplan. Op deze manier kun jij samen met onze loopbaancoach in beeld brengen wat jij mist bij je huidige baan. Op basis daarvan kun je een weloverwogen keuze maken voor de volgende stap in je loopbaan. Vervolgens brengen we de volgende stap in jouw loopbaan in kaart.

Persoonlijke ontwikkeling in Eindhoven

Als je belemmeringen in je werk, functie of studie ervaart, is het een goed idee om een loopbaancoach in Eindhoven in te schakelen. Een loopbaancoach kan je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Tijdelijk werkloos, student of niet blij met je huidige functie? Het maken van een carrièreswitch is geen makkelijke keuze. Zeker niet als je je huidige functie, die zekerheid biedt, moet opzeggen. Met loopbaanadvies in Eindhoven krijg je de controle over je carrière weer terug en krijg je door middel van persoonlijke ontwikkeling het zetje in de juiste richting.
Dit traject is erop gericht om dé nieuwe baan te zoeken die het beste bij jou past. Waar liggen je interesses en kwaliteiten? Welke competenties heb je en hoe kun je deze inzetten in je leven of loopbaan? Choice helpt je met deze lastige keuzes met onder meer een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek en aanvullende gesprekken. Onze adviseurs uit Eindhoven staan voor je klaar voor persoonlijk loopbaanadvies en loopbaancoaching!

Maak gratis afspraak met onze adviseurs