Loopbaanbegeleiding Den Haag

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding Den Haag? Choice lost jouw keuzestress op met een kortlopend traject waarin we verschillende loopbaan opties tegen elkaar afwegen. Onze loopbaancoach in Den Haag gaat samen met je kijken naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. We kunnen dan alles op een rijtje zetten en kijken of dit bij jou als persoon past. Zo neem je een weloverwogen beslissing.

Loopbaanadvies Den Haag

Komen jouw kwaliteiten en talenten tot zijn recht bij je huidige loopbaan in Den Haag? Als dat niet het geval is, kan dit een reden zijn voor een carrièreswitch. Samen met een loopbaan coach van Choice kun je tijdens een oriënterend gesprek je persoonlijke competenties formuleren in een ontwikkelplan. Op deze manier kun jij samen met onze loopbaancoach in beeld brengen wat jij mist in  je huidige baan. Op basis daarvan kun je een weloverwogen keuze maken voor de volgende stap in je loopbaan. Vervolgens stel je samen met je loopbaan coach in Den Haag je ontwikkelplan op en brengen we je toekomstige loopbaan in kaart.

Persoonlijke ontwikkeling in Den Haag

Als je belemmeringen in je werk, functie of studie ervaart, is het een goed idee om een loopbaancoach in Den Haag in te schakelen. Een loopbaancoach kan je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Tijdelijk werkloos, student of niet blij met je huidige functie? Het maken van een carrièreswitch is geen makkelijke keuze. Zeker niet als je je huidige functie, die zekerheid biedt, moet opzeggen. Met loopbaanadvies in Den Haag krijg je de controle over je carrière weer terug.  Door middel van persoonlijke ontwikkeling krijg je het zetje in de juiste richting.
Dit traject is erop gericht om dé nieuwe baan te zoeken die het beste bij jou past. Waar liggen je interesses en kwaliteiten? Welke competenties heb je en hoe kun je deze inzetten in je leven of loopbaan? Choice helpt je met deze lastige keuzes met onder meer een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek en aanvullende gesprekken. Onze adviseurs uit Den Haag staan voor je klaar voor loopbaanadvies en loopbaancoaching!

Maak gratis afspraak met onze adviseurs