Op zoek naar loopbaanbegeleiding in de regio Breda?

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding in de regio Breda? Choice lost jouw keuze dilemma op met een kortlopend traject waarin we de voor- en tegens afwegen van verschillende loopbaan opties. We kijken daarbij naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. We kunnen dan alles op een rijtje zetten en kijken of dit bij jou als persoon past. Zo neem je een weloverwogen beslissing.

Hoe werkt loopbaanadvies in regio Breda?

Komen jouw kwaliteiten en talenten tot zijn recht bij je huidige loopbaan in regio Breda? Als dat niet het geval is, kan dit een reden zijn voor een carrièreswitch. Samen met een loopbaan coach van Choice kun je tijdens een oriënterend gesprek je persoonlijke competenties formuleren in een ontwikkelplan. Op deze manier kun jij samen met onze loopbaancoach in beeld brengen wat de realistische, weloverwogen nieuwe stap in je carrière kan zijn. Vervolgens stel je samen met je loopbaan coach in regio Breda je ontwikkelplan op en brengen we je toekomstige loopbaan in kaart.

Persoonlijke ontwikkeling in regio Breda

Als je belemmeringen in je werk, functie of studie ervaart, is het een goed idee om een loopbaancoach in regio Breda in te schakelen. Een loopbaancoach kan je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Het maakt niet uit of je op het moment zonder baan zit of juist een functie hebt waar je je niet goed over voelt. Het maken van een carrièreswitch is namelijk zeker geen makkelijke keuze. Zeker niet als je je huidige functie, die zekerheid biedt, moet opzeggen. Met loopbaanadvies in Utrecht krijg je de controle over je carrière weer terug en krijg je door middel van persoonlijke ontwikkeling het zetje in de juiste richting.

Dit traject is erop gericht om dé nieuwe baan te zoeken die het beste bij jou past. Waar liggen je interesses en kwaliteiten? Welke competenties heb je en hoe kun je deze inzetten in je leven of loopbaan? Hoe kom je erachter welke carrière écht bij jou past? Choice helpt je met deze lastige keuzes met onder meer een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek en aanvullende gesprekken. Onze adviseurs in de regio Breda staan voor je klaar.

Naast loopbaanbegeleiding bieden we ook andere diensten aan in de regio Breda:

Maak gratis afspraak met onze adviseurs