Waarom loopbaanbegeleiding in Amersfoort?

De volgende stap nemen doe je een stuk makkelijker nadat je loopbaanbegeleiding hebt gehad. Woon je in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort? Dan kun je terecht bij Choice voor professionele begeleiding. Onze loopbaanbegeleiding in Amersfoort zal je inzicht geven in verschillende loopbaan opties en onze loopbaancoach gaat samen met je kijken naar je ambities, talenten, beperkingen en normen en waarden. Hierna zetten jullie alles op een rijtje waaruit een ontwikkelplan voortkomt. Hierdoor neem je een realistische, gefundeerde beslissing.

Hoe werkt loopbaanadvies in Amersfoort?

Kan jij meer dan wat je nu in je huidige functie, huidige loopbaan of studie laat zien? Dan is het een goed idee zijn om loopbaanadvies in te winnen om tot nieuwe inzichten te komen rondom je carrière. We gaan dan samen met je kijken hoe we een loopbaan kunnen samenstellen waarbij jij al je capaciteiten benut. Tijdens een oriënterend gesprek samen met een loopbaancoach in Amstersfoort kijken we naar je persoonlijke competenties. Dit zetten we vervolgens om in een ontwikkelplan. Met dit achter de hand zet je vol zelfvertrouwen de volgende stap in jouw loopbaan, of dit nu doorgroeien in je huidige functie of kiezen voor een nieuwe functie is. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal!

Persoonlijke ontwikkeling in Amersfoort

Loopbaan advies heeft niet altijd betrekking op je huidige werk. Ook als je momenteel zonder baan zit of studeert, kun je bij Choice terecht. Twijfels over je huidige branche, functie of positie binnen een bedrijf? Met een loopbaan coach ga je oplossingsgericht te werk waarbij we je een duw in de goede richting geven. Dit kan spannend zijn. Het opzeggen van een baan of switchen van studie is zeker geen makkelijke keuze. Met de hulp van je loopbaancoach in Amersfoort krijg je de controle over je loopbaan weer terug.

Dit traject is erop gericht om dé nieuwe baan te zoeken die goed bij jou past en waarbij je al je capaciteiten benut. Waar liggen je interesses en kwaliteiten? Welke competenties heb je en hoe kun je deze inzetten in je leven of loopbaan? Hoe kom je erachter welke carrière écht bij jou past? Choice helpt je met deze lastige keuzes met onder meer een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek en aanvullende gesprekken. Onze professionele adviseurs uit Amersfoort staan voor je klaar. Ben je op zoek naar een coach in de buurt? Vul hiernaast je gegevens in, dan nodigen we je uit voor een gratis oriënteringsgesprek.

Choice kan naast loopbaanadvies je ook helpen met outplacement in Amersfoort en re-integratie in Amersfoort. Verder bieden we niet alleen onze diensten aan in Amersfoort. Utrecht, Den Haag en Amsterdam zijn maar enkele van de steden waarin wij actief zijn! Neem snel contact op met een coach in je omgeving.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs