Hoe werkt loopbaancoaching bij Choice?

Loopbaancoaching bij Choice en Partners is persoonlijke coaching waarbij we samen met jou gaan kijken wat de volgende stap wordt in je werkende leven. Samen met jou kijken we naar de ideale situatie waarbij je je goed voelt, bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en kiest voor iets dat je écht wilt. Na ons kortlopende loopbaancoaching traject ben jij beter in staat om goede beslissingen te maken en weet je waar je de komende jaren naartoe kunt werken.

45+ en je werkt minimaal 12 uur ? Dan kun je gebruik maken van het gratis loopbaan ontwikkeladvies traject, gesubsidieerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer weten ?

Wij regelen de subsidieaanvraag en we gaan zo snel mogelijk samen aan de slag.

Hoe ga ik van werk naar leuker werk?

Je hebt een baan, maar hierin vind je niet de voldoening die je zoekt. Waar komen jouw talenten het beste tot hun recht? Choice en Partners helpt je om erachter te komen wat jij het beste kunt en wilt, zodat je een realistische, weloverwogen nieuwe stap in je carrière kunt zetten. Misschien is dit een nieuwe baan, meer persoonlijke ontwikkeling of is het een idee om zo snel mogelijk van werkgebied te veranderen! De ideale situatie is voor iedereen verschillend, onze professionele loopbaancoaching is dan ook keer op keer een uniek traject.

Hoe maak ik de juiste keuzes?

Beslissen is niet altijd makkelijk. Bijvoorbeeld wanneer je voor een nieuwe uitdaging de zekerheid van je huidige functie moet opgeven. Misschien wil je minder gaan werken, zodat je meer tijd voor jezelf en je gezin krijgt, maar loop je zo een promotie mis? Choice en Partners lost jouw dilemma op met een kortlopend traject waarin de voors- en tegens van een keuze op een rijtje worden gezet en in verband worden gebracht met wie jij bent. Door het coach gesprek met een persoonlijke coach sta jij sterk in je schoenen. Hierdoor neem je snel een weloverwogen beslissing.

Waarom zou ik kiezen voor loopbaancoaching?

Stress en burnouts zijn vaak het gevolg van een ongelukkige werksituatie of een imperfecte loopbaan. Door samen met een loopbaan coach te kijken naar jouw talenten, interesses en capaciteiten adviseren we om je persoonlijke werkgeluk na te streven! We zien loopbaancoaching dan ook vaak als life coaching, aangezien het werkende leven hier een groot onderdeel van is. Loopbaancoaching is voor iedereen geschikt, van young professional tot en met werkende senior. Voor je het weet ben je op zoek naar een andere baan waarbij je wel je levensdoelen gaat behalen!

Choice is actief in heel Nederland. Ben je op zoek naar loopbaancoaches in AmersfoortAmsterdamDen HaagEindhovenGroningenNijmegenRotterdam of Utrecht? Choice is ook gespecialiseerd in Re-integratie en Outplacement.

Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Contact