Wanneer je een “vitaal aan het werk” traject ingaat, gaan we met jou in gesprek om te onderzoeken waar de pijnpunten zitten. We analyseren je situatie, bespreken mogelijke oplossingen en zetten je aan tot actie. Het doel is om tot daadwerkelijke verbetering te komen van jouw situatie. Dat betekent dat jij zelf aan de slag moet! Soms vraagt het ook een inspanning van jouw leidinggevende of HRM en daarom bespreken we de samen met jou geformuleerde oplossingen vaak ook met hen.

Wat heb ik aan een “Vitaal aan het werk” traject?

We werken er samen aan om jouw weerbaarheid, balans en arbeidsmarktwaarde te optimaliseren en om ervoor te zorgen dat jij  met plezier naar je werk gaat.

Wat heeft mijn werkgever aan een “Vitaal aan het werk” traject?

Je werkgever heeft er belang bij dat er zo min mogelijk mensen ziek zijn, dat kost veel geld (preventie). Bovendien wil hij een goede arbeidskracht niet graag kwijt.

Wie betaalt er voor mijn werkplezier? 

Jij en je werkgever zijn er samen verantwoordelijk voor dat je duurzaam inzetbaar blijft op je werk, daarom zijn veel werkgevers bereid een traject te betalen. Vraag bij je HRM-afdeling naar de mogelijkheden. Choice  en Partners heeft ook trajecten in teamverband. Wanneer je werkgever niet kan of wil bijdragen, kun je ook rechtstreeks een traject bij ons afspreken.

Contact