logo - Blik op werk
logo - Noloc
logo - CMI
logo - B&S
logo - Pearson
logo - SGL
logo - bks
logo - QS gezondheidsmanagement

Visie

Choice en Partners zet mensen in beweging in een richting die ze zelf kiezen. We luisteren, spiegelen, inspireren, activeren, informeren, vitaliseren. Daardoor helpen we onze cliënten naar zichzelf te luisteren en kijken. Zodat ze verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen welzijn en ontplooiing en tot een afgewogen beslissing kunnen komen. Want pas als ze doen wat werkelijk bij hen past, komt er welbevinden, ontplooiing én succes. In iedere levensfase.
We boeken resultaat door cliënten te stimuleren hun eigen kwaliteiten effectief en energiek in te zetten. Dat is authentiek, stimuleert en geeft zelfvertrouwen. Dat is resultaat waarop ze kunnen bouwen.

Dat resultaat moet duurzaam zijn. De baan, nieuwe toekomst moet 'passen'.

Het is daarbij van belang dat we oog en oor hebben voor gezondheid, privésituatie en praktische overwegingen van onze cliënten. Het is immers zaak om tot een afgewogen beslissing te komen. Hoofd en hart, droom en daad moeten in evenwicht zijn.
De methodiek en instrumenten van Choice zijn beproefd maar wel constant in ontwikkeling. De structuur van de trajecten is transparant. Toch zit de kracht van een traject bij Choice in de coaches die creatief, flexibel maar betrokken het proces begeleiden. Door steeds aan te sluiten bij de behoefte aan de cliënt en daarop in te spelen.
Alle coaches van Choice werken vanuit de visie dat Choice werkt!

Onze adviseurs vormen een multidisciplinair team met jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement. 

  • Choice heeft het Keurmerk Blik Op Werk
  • De adviseurs van Choice zijn NOLOC of CMI gecertificeerd.
  • Choice onderschrijft en hanteert de gedragscodes van OVAL, NVP, NIP.
Choice teamfoto

Campina
zaphyrion server