Loopbaancoaching

Van werk naar leuker werk

Het is belangrijk om te weten wat je wil. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Met Choice geef je doelbewust vorm aan je carrière.

Hoe ga ik van werk naar leuker werk?

Je hebt een baan, maar hierin vind je niet de voldoening die je zoekt. Waar komen jouw talenten het beste tot hun recht? Choice helpt je om er achter te komen wat jij het beste kunt en wilt, zodat je een realistische, weloverwogen nieuwe stap in je carrière kunt zetten.

Hoe maak ik de juiste keuzes?

Beslissen is niet altijd makkelijk. Bijvoorbeeld wanneer je voor een nieuwe uitdaging de zekerheid van je huidige functie moet opgeven. Misschien wil je minder gaan werken zodat je meer tijd voor jezelf en je gezin krijgt, maar loop je zo een promotie mis? Choice lost jouw keuzedilemma op met een kortlopend traject waarin de voors- en tegens van een keuze op een rijtje worden gezet en in verband worden gebracht met wie jij bent. Zo neem je snel een weloverwogen beslissing.

Welke beroep of studie past bij mij?

Er bestaan zoveel beroepen en studies waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Hoe kom je erachter welke carrière écht bij jou past? Choice helpt je met deze lastige keuze met onder meer een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek en aanvullende gesprekken.

 

Choice teamfoto

Campina
zaphyrion server